Suplimente Sănătate

Ce este proteina izolata și de ce este bine să o consumi

o persoana care pune proteina izolata intr-un recipient

Proteinele izolate reprezintă o categorie de suplimente proteice derivată din lapte, cu un spectru de aminoacizi extrem de benefic. Ele sunt obținute prin procesul de concentrare a zerului, care este ulterior supus filtrării pentru a obține izolatul proteic din zer.

Acest procedeu asigură un produs de o puritate superioară, caracterizat, în general, printr-un conținut crescut de proteine (de obicei, peste 80%). În plus, izolatul proteic conține cantități mai reduse de lactoză (zahăr din lapte) și grăsimi, și are o capacitate de absorbție mai rapidă. Acest tip de compoziție este deosebit de util sportivilor care se află pe o dietă strictă și caută surse de proteine extrem de pure sau celor care se confruntă cu dificultăți în digerarea lactozei.

Whey Protein Isolate, proteina izolata recomandata de balkan.ro

Whey Protein Isolate este cunoscută pentru capacitatea sa de a sprijini dezvoltarea și recuperarea mușchilor. Această proteină pură din zer conține cel puțin 90% proteine și oferă o sursă completă de nutrienți esențiali, inclusiv aminoacizii cu lanț ramificat necesari pentru creșterea și menținerea masei musculare.

Cu o compoziție excepțională, care include aminoacizi esențiali și componente valoroase precum imunoglobulinele și lactoferina, proteinele din zer contribuie la susținerea sănătății sistemului imunitar și la îmbunătățirea performanței sportive.

Un aspect notabil este conținutul de 700 mg de lactoferină la 100 g de Whey Protein Isolate. Lactoferina, o proteină naturală găsită în lapte, este recunoscută pentru rolul său în consolidarea sistemului imunitar prin acțiunile sale imunomodulatoare. Această proteină esențială aduce numeroase beneficii sănătății, inclusiv proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii, sprijinind, de asemenea, sistemul imunitar și facilitând absorbția fierului.

Isolac® Whey Protein Isolate de la balkan.ro este o sursă excelentă de proteina izolata

Prin adăugarea a 25 g de Whey Protein Isolate la o dietă echilibrată și printr-un program regulat de antrenament, poți susține cu succes dezvoltarea și menținerea masei musculare, precum și întărirea sistemului tău imunitar.

De ce să consumăm acest tip de proteină

Izolatul proteic din zer  oferă numeroase beneficii și este potrivit pentru o varietate de persoane:

Sportivii de forță și rezistență: Pentru sportivii care doresc o recuperare eficientă după antrenamente intense, asigură aminoacizi esențiali pentru refacerea musculară și reducerea oboselei.

Cei în căutare de aport proteic optim: Oricine poate beneficia de aportul de proteine de înaltă calitate furnizat de balkan.ro, completându-și dieta zilnică.

Persoanele care doresc să slăbească: Datorită conținutului ridicat de proteine și absorbției rapide, poate ajuta la controlul apetitului și menținerea masei musculare, facilitând procesul de slăbire.

Bucătarii creativi: Bucătarii pot utiliza pentru a crește conținutul de proteine al preparatelor fără a compromite gustul sau textura acestora.

Persoanele aflate în proces de recuperare: furnizează proteine esențiale pentru regenerarea și vindecarea organismului, fiind util în perioadele de recuperare după accidente sau intervenții chirurgicale.

Cei care caută calitate superioară: este o sursă de proteine de înaltă calitate, conținând componente valoroase precum lactoferina și imunoglobuline, care sprijină sistemul imunitar.

Indiferent de obiectivele tale personale sau starea de sănătate, proteina izolata este o opțiune nutritivă versatilă și benefică, care poate fi integrată în dieta ta, alături de alte suplimente alimentare, pentru a-ți sprijini binele și bunăstarea generală.

Un gând despre “Ce este proteina izolata și de ce este bine să o consumi

  1. Cherciu viorica spune:

    O întrebare va rog mult pot folosi ptr mama mea de 92 ani acest produs, ca este slaba și dacă ajuta de a pune cite a kg în plus și sai dea putere a merge, multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *